Onze nieuwe BenchmarkMonitor biggenopfok

Het is bijna zover! Onze BenchmarkMonitor biggenopfok is af en komt dus ook snel uw kant op. En dat is niet zomaar nieuws. Wij zijn namelijk de eerste die een BenchmarkMonitor voor biggenopfok beschikbaar maken! Daarom willen wij even stilstaan bij deze benchmark en wat u er allemaal mee kunt.

 

 

Een kijkje in de markt

Als AgriSyst verzamelen wij dagelijks data van verschillende varkenshouders verspreid over de hele wereld. Deze data verzamelen en combineren wij tot zinvolle referentielijnen voor onze gebruikers, ditmaal gericht op de biggenopfok. Zo ontvangt u een uniek inzicht in hoe uw bedrijf presteert ten opzichte van de top van de markt. Er wordt op dit moment relatief weinig data verzameld over biggenopfok en het is in te veel bedrijven nog een blinde vlek op data gebied, terwijl wij juist heel veel verschillen en dus kansen zien in de resultaten en de onderliggende cijfers. Voldoende reden dus om deze BenchmarkMonitor uit te brengen!

 

 

Kansen om te ontwikkelen 

De biggenopfok BenchmarkMonitor geeft u kansen om te ontwikkelen. Geen willekeurige doelen op basis van wat er gedacht wordt dat mogelijk is, maar een feitelijke blik op wat mogelijk is. U kunt nu reële doelstellingen treffen en doelgericht werken aan verbetering. Startende met de BenchmarkMonitor doorloopt u verschillende stappen in een data proces om tot de kern van uw groeimogelijkheden te komen en deze aan te pakken. Wij bieden u het gereedschap en onze hulp aan om de volgende keer weer een beter bedrijfsresultaat te behalen. Wij helpen uw bedrijf ontwikkelen!


Wat een goede BenchmarkMonitor is en waarom deze van belang voor u is, dat willen we u maar al te graag uitleggen. Download nu onze whitepaper via: >knop<

 

 

DE POTENTIE VAN UW BEDRIJF BEREIKEN

Wilt u ook onze BenchmarkMonitor ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze customer service desk via telefoonnummer +31 (0) 495 747 104 of stuur een e-mail naar support@agrisyst.com. De BenchmarkMonitor wordt persoonlijk toegestuurd indien u hieraan zelf ook bijdraagt. Onze referentiecijfers worden niet gedeeld met derden en mogen niet gepubliceerd worden.