Welkom Maloe!

Per 1 augustus is Maloe gestart met haar functie als accountmanager. We stellen haar graag even voor!

Waar het allemaal begon…

Met veel enthousiasme begon ze aan de studie Veehouderij aan de HAS Hogeschool, met de gedacht iets met paarden te gaan doen. Al gauw kwam ze in aanraking met de varkenshouderij en ging ze helemaal om. ‘Het was veel leuker en interessanter dan paarden’, zegt Maloe. ‘Tijdens mijn studie heb ik mij dan ook gespecialiseerd in de varkenshouderij en met name in de zeugenhouderij. Voor mijn afstudeerstage ging ik aan de slag met het verzamelen van gegevens (data) in de stal.’

Praktische ervaring

‘Tijdens en na mijn afstuderen heb ik fulltime in de kraamstal gewerkt. Hier hield ik mij met name bezig met het zeugen management. Erg leuk en interessant!’, zegt Maloe. Na enkele jaren is ze geswitched van baan en heeft ze zich toegelegd op smart farming. ‘Hierbij draaide mijn werk om het praktisch ondersteunen van ondernemers met het plaatsen van transponder en slachtblik bij biggen én het correct verzamelen van individuele diergegevens via een applicatie.’ Onze applicatie PigExpert is haar dus niet vreemd!

Maloe helpt u graag verder!

Bij Maloe kunt u terecht als u graag aan de slag wilt met ons diermanagement systeem PigExpert of gebruik wilt maken van onze rapportages (Monitors). Ook kunt u bij haar terecht voor begeleiding en ondersteuning.

‘Ik vind data verzamelen interessant om daarmee bedrijfsresultaten van ondernemers te verbeteren!’  Maloe Dam

Neem met haar contact op via:

+31(0)6 1127 2438

Maloe@AgriSyst.com